Tuva

Så vacker sushi!

21 maj, 2016

IMG_8507Vi har en liten tradition av att äta suhsi på fredagar, jag och M. Inte så att vi nödvändigtvis gör det varje fredag men det sker ändå rätt ofta. Ni vet när en är lite trött efter veckan och inte riktigt orkar hålla på i köket, ofta har jag ju dessutom varit på yoga och blivit sådär skönt avslappnad i kroppen. Då önskar jag mig något lätt, fräscht och gott, som sushi.

Vid oss finns det hur många sushiställen som helst och nyligen öppnade en kombinerad sushi-och cevichebar. Vi har testat den tidigare men då höll den inte riktigt måttet + att den är dyrare än övriga. Misosoppan (som inte ingår) var jättestark och vattning, sojan smakade annorlunda, riset sådär och fisken inget särskilt och vissa bitar var jättestora och mäktiga. Men igår fick de en ny chans och oj vad de har lyssnat på eventuell kritik!

Kolla vad fint, det är som en tavla? De hade minskat rismängden, och gjort bitarna i bättre storlek, troligen bytt soja och gjort en väldigt god misosoppa. Det enda jag kan anmärka på var att rider i de lila rullarna var lite hårt, inte på ett otrevligtvis men ändå. Annars så blev jag himla glad av denna lilla fredagsmåltid som intogs i soffan med lite bubbel och allmän fredagsstämning.

IMG_8508 IMG_8510 IMG_8512 IMG_8513

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply