Tuva

Senaste veckan genom mobilen

28 januari, 2016


Halloj! Vet inte om ni gillart’ men här kommer en liten bildserie från mobilen med icke-instagram-publicerade-bilder som jag ändå tänkt lägga upp men som fastnade i något filter på mobilen typ. Första bilden är mig ute i kylan, glad att jag äntligen hittat en mössa som passar (Samsoe samsoe förstås).

Här ser ni favoritkoppen med kaffe på jobbet och matchat nagellack, hur konstigt är det inte att bli glad av sånt? Men det blir jag och av kaffe som jag dricker minst två koppar varje morgon när jag kommer till jöbb. Vi har svingott kaffe dessutom, sånt är lyx!

Citrussallad produceras! Detta fantastiska påfund är fortfarande något jag är sugen på men inte riktigt hinner få till så ofta som jag önskar. Blodgrape, blodapelsin, vanliga apelsin, mandarin, clementin och lime. Och massa mynta förstsås!
Supergod utelunch med kollegorna när vi gick till K25, åt en fin fin varmrökt laxbit med potatissallad. Tummen upp trots lite dyrt men äter nästan alltid matlåda så det väger väl upp. 
Smoothieproduktion! Naturell yoghurt, mango, färska jordgubbar och en skvätt froosh (bästa smoothisarna) för konsistensen. Alltså hur knäppt att ha en smoothie i en smoothie? Men denna kändes mer ”juicy”.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply