Tuva

Smoothiemiddag

10 maj, 2017

IMG_0091 Hej bloggisar och förlåt för min lilla paus, har varit sjukt sen i fredags (magsjuk eller matförgiftad) och är faktiskt inte helt bra än. Vi åt från en foodtruck och sen dess har jag varit helt sänkt med feber och varit så svag i kroppen (ni får gärna tycka synd om mig ja;)). Det knäppa var att M inte blev sjuk men inte heller Hjalmis. Jag tackar såklart det allra heligaste för det men ändå knäppt, det gör ju att vi inte vet vad det var. Inte heller helt lätt att ratta bebis om dagarna när en knappt orkar stå upp men det går ju det med. I dag har jag ensammiddag efter att H somnat så därför blev det en smoothie + ägg. Inte helt optimal middag men det fungerar ju det med ibland.

Har ni förresten tänkt på att flera grundsmaker liksom passar med varandra fast det borde bli för mycket? Låt mig ge er några exempel:

Salt bacon och salt parmesan
Fet avokado och fet majonäs
En söt kaka med söt vaniljsås
Syrlig citron med syrliga hallon

Dessutom är det så en matchar vin, alltså om maten är syrlig så är vinet syrligt, är maten söt, ja desserten tex så är vinet lite sötare. Så var vill jag komma med allt detta? Jo prova att ha färsk pressad citron i en smoothie med bär, tex hallon och blåbär om du gillar syrligt. Det blir så himla gott, i denna har jag bara hallon, blåbär, citron, banan och naturell yoghurt och det borde bli för surt men blir liksom så gott. Citron ska ju hjälpa till att rensa ut gifter ur kroppen så jag boostar med det, undviker kaffe och äter extra tillskott av mjölksyrebakterier och hoppas att detta ger sig snart.

IMG_0093

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply