Inredning

Snart är det påsk!

13 april, 2017

IMG_0021Åh snart är det påsk! Kanske min favorithögtid alla gånger, älskar ju sill och ägg. Dessutom är det en mysig högtid med choklad, påskägg och inte alls samma stress som vid jul, våren är ju dessutom på intåg även om det är minusgrader just i dag.

Har inte mindre än två bruncher inplanerade vilket jag verkligen ser framemot – älskar brunch! En hemmabrunch och en ute på Siggesta gård som vi tänkt besöka hur länge som helst, så nu hoppas jag att det äntligen blir av.IMG_0023Har ”fluffat” till köksbordet lite och flyttat om och resultatet ser ni här på bilden. Vi äter fler måltider vid köksbordet nu när H kan sitta i sin stol bredvid och även börjat få smakportioner. Vill inte konkurrera med amningen så han får ytterst lite varje gång men det är så kul att se honom testa olika smaker haha. Än så länge har han bara fått smaka morot, gröt med banan, avokado, blåbärssmoothie och fått bita på hårda grönsaker. Avokadon är favoriten än så länge.

Men tillbaka till ”fluffet”, har ställt dit en mässingsbricka som jag trodde skulle bli för mörk men tycker det blev så himla fint istället för en vit som vi hade förut. Sen samsas doftljus, värmeljus, en liten stickling, en sukkluent, ett svart ljus, en glasfalska, salt och H:s d-droppar på brickan. Jag älskar inredning och ändrar ofta om och fluffar till olika platser här hemma, tycker det kan göra så mycket + att det ser städat och hemtrevligt ut.

Gillar ni den här typen av inlägg?IMG_0024

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply