Frukost

Sockerfri granola!

26 maj, 2016

IMG_8537Hej hej hallå!  Hoppas ni mår bra, det gör jag trots att det regnar men har en kul helg framför mig och i morgon är det redan fredag, hihi! Men tänkte berätta för er om en ny frukost jag provade i morse, något jag inte alls brukar äta men har blivit sugen på på sistone. FIL! Alltså jag har alltid gillat fil, nästan mer än yoghurt men just fil och flingor har jag som någonslags matdille just nu. Fling-/müsli-/granolautbudet i butikerna brukar ju tyvärr vara sådär och ni vet ju att jag gjort egen, här & här.

Ibland räcker dock inte tiden till och då är det kul när det dyker upp lite guldkorn i butikerna. Inser att båda dessa är från Coop (som jag gillar och bor bredvid), är ej sponsrad även om det vore en dröm hehe. Vår Coop är dyrast i Stockholm, ja kanske rent av Sverige. Hittade i alla fall denna sockerfria variant som jag åt i morse med frysta hallon och ovanstående fil, den var utan tillsatt vanligt socker och sötad med druvjuice men lite mindre söt än andra varianter.

Smaken då? Konsistensen var jättegod och det var bra med både mörka och ljusa bitar men den var lite lite för osöt vilket är ovanligt att höra från mig ska ni veta. Jag tycker nästan alltid att de mesta som köps färdigt och sockrats är på tok för sött. Men, jag tycker det är bra? Då kan jag bara ringla lite lite honung på, sen kanske det bidrog att jag hade naturella hallon och naturell fil till, jag vet inte. Men jag ger ändå tummen upp för denna granola (trots eventuell take-off på redan existerande variant med dyrare pris)

IMG_8538 IMG_8539  IMG_8542

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply