Tuva

Tant Tuva

14 juni, 2015

tuva-headerHej och varmt välkommen till min blogg. Tant Tuva. Här skriver jag om allt som jag tycker om och som jag vill dela med mig av. Mest blir det förstås bilder på mat, recept, inspiration och kanske den del inredning också. Sen är jag intresserad av ren hudvård, bra produkter och allt sånt där utan kemikalier och tillsatser. Jag är som ni kanske redan listat ut ingen pensionär men får ofta höra att jag är lite som en tant, kanske för att jag är den som ser till att alla har ätit ordentligt, har med sig vantarna och har med mig russin i väskan ”ifall att”. Hos mig går ingen hem hungrig helt enkelt.

Här kommer lite snabbfakta:
Ålder: Under 65….
Bor: Söder om Stockholm
Jobbar: Med marknadsföring
Min bästa fredagskväll: Kommer hem tidigt, sätter ett bröd på jäsning, tar en löptur, lagar middag, dricker en kopp te i soffan och löser korsord, somnar till en film.
Fikar helst: Bryggkaffe och mazarin eller punschrulle
Skulle aldrig äta: Sammanpressad skinka, onödiga tillsatser, ägg från burhöns.
Ligger mig varmt om hjärtat: Feminism, miljön och mänskliga rättigheter.
Matfilosofi: Balans är ett ord som kanske passar rätt bra? Även om jag har väldigt svårt för uttrycket ”vanlig mat” och äta lite av ”allt”, det finns ju inget sådant som ni vet. Jag äter ren mat, utan tillsatser och undviker gärna gluten och raffinerat socker och älskar grönsaker. Inte särskilt svårt och bara väldigt väldigt bra.
Hemlig talang: Kan härma 5-6 olika dialekter.
Fråga? Om du kommer på något du undrar över eller kanske vill veta mer om? Mejla mig gärna på hej@tanttuva.se

You Might Also Like