Café- & restaurangtips

Tillbaka till vardagen

4 augusti, 2016

IMG_8629

I dag har det varit andra dagen på jobbet och känslan av att vara tillbaka i vardagen har infunnit sig. Även om jag älskar vardagen med alla dess rutiner, kul saker som händer, mysiga höstmornar och kul projekt som drar igång så har jag känt mig ofantligt trött. Det är som att det är extra kämpigt att stiga upp den andra morgonen. Är faktiskt lite extra glad glad att jag valde att börja på en onsdag just därför, för i morgon är det redan fredag vilket innebär helg!

Har ju knappat varit i mitt älskade Stockholm under semestern och det har jag saknat. Sett många caféer dock är stängda tills den 15 augusti? Lite dumt men här kommer en lista på några jag tänkte besöka i höst eller så snart de är öppna. Fyll gärna på listan i kommentarerna med era favoriter jag inte får missa!

Pom & Flora – har varit där några gånger men tycker så mycket om det plus att de uppdaterar sin meny ständigt.

Greasy spoon – värt ett besök igen även om det är lite överskattat.

Nytorget 6 & Nybrogatan 38 båda för frukost, har i för sig nästan samma meny men vill ändå prova båda!

Urban deli Nytorget – för frukost

Pascal – satt precis brevid när jag jobbade i Odenplan och saknar det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply