Mat & recept

Torsdagsyoga och god middag

1 oktober, 2015

IMG_6525
Har skapat mig en liten torsdagstradition med yoga, en klass på Sats som jag varit på varje vecka de senaste veckorna och det känns så kul och bra. Att känna att en verkligen utvecklas och blir bättre. Har en otroligt spänd höft på ena sidan vilket gör att jag har svårt att sitta i skräddar men nu är det nästan fixat tack vare yogan. Plus att det är så avslappnande och skönt. Har sällan tid (läs ork) att träna när det är mycket på jobbet och jag inte har tid att komma ifrån. Så yogan har blivit ett skönt avbrott och något jag faktiskt går på och planerar in. Försöker träna i alla fall två gånger per vecka vilket inte är några problem men det är det där att få in fler tillfällen. Vill ju pyssla med bloggen, matlagning, se på serier, krama på M och massa annat också.

I vilket fall som helst så tycker jag om att äta nyttig och god mat (med massa grönsaker) efter yogan, det hör liksom till. I dag satte jag på ugnen så fort jag kom hem och skalade och skivade en stor sötpotatis som jag la på en plåt med lite olja medan jag duschade. Sen var det bara att skiva alla grönsaker med osthyveln, har ni inte provat det så är det världens bästa time-saver. Vitkål, morötter, gurka, rädisa, allt går i ett nafs! Sen hade vi färdig kycklig och hummus hemma som jag hade till plus en halv skivad avokado. Gott, snabbt och bra!

IMG_6526

IMG_6529

IMG_6531

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Andrea 2 oktober, 2015 at 08:12

    Vad härligt och vilken god och färgglad mat?? http://nouw.com/Yogavardag?cache=662478121&

  • Leave a Reply