Tips & test

Tre bra produkter

15 oktober, 2015

IMG_6640
Här får ni ett super-tre-i-ett-tips på mina bästa produkter just nu. Jag använder inte så värst mycket grejer om jag ska vara ärlig. Försöker hålla nere antalet krämer och produkter eftersom det känns ganska onödigt när en hittat sånt som verkligen fungerar. Men här kommer tre bra grejer.

Mandelolja – Älskar den, som sminkbortaggning, på torra läppar, armbågar, hälar, duschen blandat med socker som hemgjord skrubb. Eller som massageolja för den delen. Superbra, dryg och ganska neutral doft.

Ögonkräm från Weleda – Den här är faktiskt inte bara en ögonkräm för mig även om jag använder den till det också. Den är sueprbra för riktigt torra partier i ansiktet (som jag får lite då och då), eller till pigmentfläkar eller supertorra nagelband. Den är len och går in snabbt och är dryg som bara den.

Deo utan aluminium – Kanske har jag nämt att jag inte använder vanlig deo, kanske har jag inte skrivit så mycket om det. Men blev himla glad när jag såg denna krämdeovariant på apoteket helt utan alimuium eller alun sm min andra innehåller. Supersmidig att kräma på och håller både lukt och fukt borta. Såå bra! + för att den inte ens var dyr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply