Tips & test

Tre goda ting

4 september, 2015

Ni kanske har hört om det här tv-programmet? Det goda livet, som innehåller recept med endast tre ingredienser. Det är mitt favorit-slötittar-program just nu. Inte för att någon av rätterna egentligen enbart innehåller tre ingredienser eller för att jag tycker att konceptet fungerar fullt ut. Men för att de ändå lyfter enkel närodlad mat och ja det är ett matlagningsprogram vilket alltid går hem hos mig. Men jag fick en idé om att lyfta tre bra saker varje vecka (främst mat och sånt men det förstod ni kanske). Lite som en tacksamhets/fynd/jag-är-glad-för lista. Så, här kommer de första tre:

Naked juicebar har en smoothie som heter ”Mango Mania” som innehåller mango, banan, yoghurt och mangojuice och jag brukar tillsätta gojibär och då blir det ren magi. Testa hemma eller sväng förbi, lovar att den är totalt beroendeframkallande!
IMG_5841
Smultron är lika med sommar för mig, den här glassen som egentligen var en sorbet smakade precis som nyplockade smultron och fanns på Rättviks Glass i Liljeholmen.
IMG_5526
Min kille har skaffat cykel! Alltså, kanske en udda grej att ha med på listan men är övernaturligt glad för detta. Äntligen kan vi cykla i kapp till ica eller svänga förbi glasskiosken på nolltid.
IMG_5842

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply