Frukost

två frukostar och helgen som kommer

30 juni, 2017

IMG_0253
Fredagsmorgon och jag har en så himla härlig helg framför mig som jag tänkta att kameran skulle få följa med på för en gångs skull. Har ju varit extremt dålig på att fota den senaste tiden vilket ju är tråkigt för både mig och er. I dag startade vid med riktigt god frukost med färska jordgubbar men jag börjar tröttna lite smått nu (är det möjligt?) + tjock vispad turkisk yoghurt med nötter, frön och kokos. H fick hembakat bröd med osaltat smör, banan och jordgubbar och lite lite yoghurt.
IMG_0254Har bakat två olika bebisbröd utan gluten, salt och socker men inte riktigt fått till konsistensen ännu. Men lovar att dela med mig av receptet när jag har ett som faktiskt fungerar och inte blir smulor efter en dag. Men H gillade båda och var så här glad över att få bröd, han älskar mackor lika mycket som sin far hehe.
IMG_0230Själv är jag extremet taggad på den här helgen ska ni veta, låt mig berätta!

Ikväll ska jag på aw med två kompisar vilket ska bli så himla kul, var cirkus ett år sedan jag var på aw sist så kanske är det dags. Har ju i princip slutat dricka alkohol men själva grejen med att gå ut vid 5 och socialisera sig lite lockar ju ändå.

På lördag ska jag antagligen baka något gott eftersom vi får besök på söndag + att vi ska gå igenom inredningsvalen till huset vi köpt, ah så himla kul. Har ju en miljarder val att göra känns det som och jag har knappt hunnit sitta på Pinterest någonting. Men en inredningsmapp kommer!

Och på söndag ska jag övningsköra (japp det är dags för mig nu) följt av fika med Ms familj och sen på tjejmiddag med mina barndomskompisar. Måste passa på att träffa alla kompisar nu innan semestern drar igång för snart åker vi ju till semester Koster.

Vad ska ni göra?

IMG_0241

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenny 30 juni, 2017 at 17:02

    Var har ni köpt hus?

    • Reply Tuva 2 juli, 2017 at 20:46

      Upplands Väsby 🙂

    Leave a Reply