Inredning

Välkommen till mitt vardagsrum!

23 december, 2015

IMG_7324Jag har ju förstås lovat er att visa mitt vardagsrum och eftersom vi fixat i ordning lite och blivit med ny soffa så känns det extra kul. Jag älskar ju liksom inredning också även om jag inte skriver så mycket om det. Kanske för att jag inte riktigt känner att jag kan så mycket egentligen? Jag gillar liksom bara fina saker och gör gärna om lite då å då. Mår bra av nya kuddar, färska blommor, ljusstakar och sånt. Hur knäpp är en inte?

Vi letar  i vilket fall som helst fortfarande efter en ljusare matta i ull och ska få upp stringhyllor och tavlor innan allt är klart för ljust nu har vi ingenting på väggarna. Men här är grunden i alla fall. Första bilden är tagen i från matplatsen.IMG_7327Den här bilden är tagen från sidan där M:s dator står och den fick inte vara med på bild för den är inte så fin hehe. Soffan är i alla fall från Mio och jag tycker om den så mycket än vår förra som jag inte ens vet om jag visat? Men beige var den och ja inte alls lika mysig utan mer ”fin”. Det här är en riktig gos-krypa-upp-i-soffa som ändå är rätt snygg om jag får säga det själv. Vi har som ni kanske ser världens längsta tv-bänk och svinstor tv men det är en av grejerna med att bo med ett teknikfreak hehe, rätt bra ändå!IMG_7331Här ser ni liksom från andra hållet, in i köket där jag lagar all mat som ni får se och in där vi sitter och äter och där ni får se mina frukostar. Just när bilden tog höll M på att sätta upp en ljusslinga på balkongen <3IMG_7332Såhär sitter vi och kollar serier och mat-tv och kvällsfikar. De röda kuddarna är våra julkuddar och kommer från Hemtex. Där bakom skymtar också vår mini-gran och balkongen.IMG_7334Sist kommer vi till min favoritplats, läshörnan! Inte för att jag egentligen någonsin suttit här och läst utan för att hörnet är så himla mysigt och inbjudande. Men visst händer det att jag sitter i fåtöljen och bloggar ibland. Bredvid ser ni vårt mandarinträd och tyvärr tappat nästan alla sina mandarinisar men jag hoppas att han klarar sig. Det som fattas är en liten serveringsvagn som vi inte hittat än som ska ersätta korgen med tidningar. Vill ha någonstans blomvagn också men det får vänta.

Vill ni se mer inredning förresten?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elaine Eksvärd 24 december, 2015 at 22:48

    Lätt! Mer inredning! ☺️

  • Leave a Reply