Mat & recept

vardagen gör sig påmind

26 januari, 2016

IMG_7576Såhär kul blev dagens middag. Bara för att påminna er om att alla dagar inte innebär fantastisk matlagning och färger och grönsaker som piffats och tillagats enligt konstens alla regler. Och det funkar ju förstås lika bra med knäcke, keso, ägg och ost som mat rent näringsmässigt och är inne i en sån period när jag inte har tid eller inspiration.

Försöker anamma den perioden också även om det är svårt, det är ju på ett sätt en nedåtgående spiral. Ju mindre jag lagar mat desto svårare och knepigare blir det att ens få till något. Och ju mer jag lagar desto mer inspireras jag, tänker och lagar mat.

Och pga bristande inspo så blir typ allt fult på bild i mitt kök och jag har inte orken eller energin att lägga upp och typ visa er. Som i dag när det känts totalt omöjligt att visa er något som är inspirerande, lärorikt eller värt att ta efter.

06.15 klockan ringer.
06.45 – 07.45 är på gymmet och springer intervaller.
08.40 är på jobbet, värmer havregrynsgröt i micron som jag äter med ekosylt och mjölk framför datorn.
09.00 – 12.00 dricker flera koppar kaffe, har möte och klunkar vatten.
12.15 äter min microvärmda lunch bestående av en vegansk grön curry med broccoli och potatis med några kollegor.
13.30 dricker te pga så kallt på kontoret.
15.00 äter en mini müslibar som jag hittar i väskan som jag fick på ett event i förra veckan.
16.30 äter en liten burk grekisk yoghurt som jag ringlar honung över.
17.30 åker hem.
18.50 äter mackorna nedan i soffan framför något naturprogram på tv.

Och mellan 13.00 och 17.30 jobbar jag ju förstås också *obs* hehe. Men ja så tråkiga dagar har jag ju förstås inte jämt. Vill bli bättre och hoppas på någonslags nystart så fort mitt nya objektiv kommer. Funderar faktiskt på att köpa en bra lampa också bara för att. Ni vet bra ljus är ju allt!

IMG_7577 IMG_7579

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply