Tuva

Vårsol och radiotystnad

4 maj, 2017

IMG_0027Hej! Här har det ekat lite tomt några dagar, har haft fullt upp med långhelg och krånglig bebis. Min blogg är ju extra sårbar när jag inte äter hemma/lagar mat eller äter ute och inte har med kameran. Då har jag ju inget att skriva om?

H har börjat vara vaken mer på promenaderna nu så vi har skaffat honom en kudde i vagnen så han ser, då kan han ligga och kika på allt som åker förbi. Däremot blir han sjukt arg av solen och är inte jätteförtjust i sina solglasögon även om han är så söt i dem. Han har dessutom börjat krångla med maten, alltså aah min stora skräck typ. Jag som älskar mat vill inte ha en matvägrande unge, men lite komiskt att det är just det som hänt. Men vi ska väl ta oss igenom det också, på natten äter han än så länge med god aptit.

Har dessutom behövt utesluta några av mina favoritlivsmedel ett tag då H har fått eksem kring halsen (heja söta dubbelhakor) som kan bli värre om jag äter vissa saker. I alla fall så hoppas vi att det blir bättre. Så tomat, citrusfrukter, jordgubbar och choklad är just nu uteslutet för mig och fytusan vad svårt det är. Har ändå lyckats äta choklad pga glass och fått dåligt samvete. Men ska ge det lite mer tid, förhoppningsvis försvinner hans torra fläckar snart.

Hur mår ni? Har ni haft en bra valborg?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply