Tuva

Yoga och grötmiddag

22 september, 2016

img_8921Tycker ni om yoga? Jag går inte på lektioner längre pga obvious reasons som ni ser på bilden men försöker göra lite hemma ändå även om det är så svårt att få till. Yoga är typ det bästa som hänt mig då jag annars kan bli lättstressad och inte släppa saker.  Kör jag ett pass på framförallt fredagar så får jag ett lugn som håller i sig hela helgen. Nu är det som att jag har lite svårt att komma ner i varv. Det kan i för sig också bero på att jag faktiskt ska få en bebis snart vilket mitt huvud inte har greppat. Men gillar verkligen hela meditationsbiten och stretchingen vilket på ett sätt är det enda jag kan göra i det här tillståndet.

Det konstigaste är att det är helt andra saker som stressar mig än vad jag hade kunnat tänka mig. Det känns som att det är en miljard saker jag vill hinna med och göra och fixa och ordna men det som stressar mig mest är ändå jobbet som jag inte ens ska gå till? Kanske är det just det som är grejen, att inte jobba utan att på heltid ta hand om en miniperson? Göra något jag inte alls kan eller har erfarenhet av, bara sådär. Släppa kontrollen.

Var i alla fall tvungen att andas lite på mattan när jag kom hem och äta en middag som inte direkt kräver någon ansträngning. Typ visar jag ens denna i min blogg haha. Det är i alla fall en tallrik gröt med smör och rårörda lingon, perfekt comfortfood egentligen.

img_8923

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply